Ebelik Bölümü

Ebelik Bölümü Mezun- Öğrenci Buluşması

03/01/2023 09:19:20 - 03/01/2023 09:19:20 - 657 Okunma

Ebelik bölümü 2021 mezunumuz Nilay GELMEZ 29 Aralık 2022 saat 10.00’da öğrencilerle bir araya geldi. Öğr. Gör. Gönül AKGÜN’ün moderatörlüğünde yürütülen etkinlikte Gelmez, öğrencilerimize Ebelik Programı'ndan mezun olan kişilerin görev, yetki ve sorumluluklarını ve çalışma alanlarını anlatarak kendisinin Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi CUMALIOĞLU Şehir Hastanesi’nde çalıştığını ifade etti. Öğrencilerimizle iş arama süreçleri, ebelik alanındaki fırsatlar, iş hayatında karşılaştığı örnek vakalar ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Üniversitemizdeki öğrenciliği sırasında elde ettiği bilgi ve birikimin iş hayatına sunduğu hizmetlerde temel teşkil ettiğini aktaran Gelmez, mesleki gelişimi için çalıştığını bu anlamda 2022 yılında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü kapsamında Ebelik Programında Yüksek Lisans eğitimine başladığını ve halen devam etmekte olduğunu ifade etti. Etkinlik soru-cevap şeklinde devam etti. Nilay Gelmez'e günün anısına Öğr. Gör. Gönül AKGÜN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi ve etkinlik sona erdi.

mezun öğrenci buluşması

Ebelik Mezun Kürsüsü
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.