Ebelik Bölümü

Ebelik Bölümü Mezun Kürsüsü (Aralik 2023)

25/12/2023 09:22:31 - 25/12/2023 09:22:31 - 344 Okunma

21 Aralık 2023 tarihinde, 2017 mezunu Meltem YAVUZ, Ebelik Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Arş. Gör. Seçil HÜR tarafından planlanan etkinlik, Arş. Gör. Zeliha ELKAN KİYAT'ın moderatörlüğünde gerçekleşti. Yavuz, katılımcılara Ebelik Programı'ndan mezun olan bireylerin görev, yetki, sorumluluklarını ve çalışma alanlarını detaylı bir şekilde açıkladı. Kendisi, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'nde çalıştığını vurgulayarak, deneyimlerini paylaştı. Etkinlik kapsamında, Yavuz öğrencilere iş arama süreçleri, ebelik alanındaki fırsatlar ve çalışma deneyimleri hakkında bilgiler verdi. Ayrıca, mezuniyet sonrası alınabilecek eğitimler, katılınabilecek sertifika programları ve farklı çalışma alanlarıyla ilgili önerilerde bulundu. Üniversite yıllarındaki bilgi birikiminin iş hayatında temel bir unsur olduğunu vurgulayan Yavuz, güncel gelişmeleri takip etmenin ve mesleki gelişim için kongre ve bilimsel toplantılara katılmanın önemine dikkat çekti. Meltem Yavuz, mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla 2023 yılında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde Ebelik Programında Yüksek Lisans eğitimine başladığını ve hala devam ettiğini belirtti. Etkinlik, soru-cevap şeklinde devam ederek, katılımcılarla etkileşimli bir ortam sağlandı. Etkinliğin sonunda, günün anısına Arş. Gör. Zeliha ELKAN KİYAT tarafından Meltem Yavuz'a teşekkür belgesi takdim edildi ve etkinlik resmi olarak sona erdi.

MEZUNKÜRSÜSÜ

Mezun Kürsüsü Aralık 2023
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.